Patru tineri din aceeași familie au murit și o fetiță de 12 ani este grav rănită după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

1 iunie 2017, 16:20

Mașina lovită de tren a fost târâtă 200 de metri pe calea ferată. La volan era o tânără de 19 ani care avea permis de conducere de o lună. Fetița de 12 ani, cel mai tânăr pasager, a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD și transportată la Tîrgu Mureș.

Tinerii locuiau în niște blocuri sociale, la care se ajunge doar dacă treci calea ferată. Localnicii din zonă sunt revoltați pentru că, deși este o zonă populată, unde mai avusese loc un accident similar, autoritățile nu pun barieră. Trecerea este semnalizată doar cu semnul Stop și crucea Sfântului Andrei.

Circulația trenurilor a fost oprită. În trenul de persoane se aflau 80 de călători. Nimeni nu a fost rănit, dar garnitura a fost întoarsă în gara Bistrița. Și alte garnituri au avut întârziere.

_______________________

Numărul victimelor decedate în accidentul produs joi în localitatea Viişoara din judeţul Bistriţa-Năsăud a ajuns la patru, după ce un tânăr de 22 ani, preluat în stop cardio-respirator de echipajele medicale, a murit la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa, Mihaela Mastan. Inițial s-a anunțat că trei persoane au murit și două sunt grav rănite.

Cea de-a cincea victimă, o fată de aproximativ 17 – 18 ani, a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD şi va fi transportată la Centrul de traume de la Târgu Mureş.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat pentru Agerpres că la volanul maşinii lovite de un tren regio s-a aflat o şoferiţă începătoare, care a decedat în urma accidentului.

La fața locului au ajuns  șase ambulanțe și un echipaj de la descarcerare. În ajutor le-a venit și un elicopter SMURD.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite