Percheziţii în Bucureşti şi Ialomiţa. 26 de mandate de aducere, pe numele angajaţilor unei case de pariuri acuzaţi de fraudă informatică

Percheziţii
Percheziţii
11 octombrie 2022, 10:29

 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2 a rezultat că, în perioada 2018 – 2020, cinci angajaţi din cadrul unei case de pariuri, având funcţia de referent statistician, ar fi facilitat câştigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri.

Ulterior, aceştia ar fi declarat pariurile ca fiind câştigătoare, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 315.000 de lei. Mai multe persoane vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă informatică.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă