Percheziţii într-un dosar de fals informatic. Un bărbat este suspectat că introducea avize false în aplicația transportului de material lemnos
27 Septembrie 2022, 08:28 (actualizat 27 Septembrie 2022, 08:30)
(actualizat 27 Septembrie 2022, 08:30) | Știrile TVR

Poliţiştii efectuează, marţi dimineaţa, percheziţii în judeţul Prahova, într-un dosar în care o persoană este bănuită de fals informatic.

Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean - Serviciul de Ordine Publică, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, pun în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în oraşul Băicoi şi într-o comună din judeţ, pentru documentarea activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de fals informatic, în formă continuată.

O persoană va fi condusă la sediul poliţiei, pentru audieri.

Un bărbat de 37 de ani, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu profil silvic, ar fi introdus în 2021, în fals, într-o aplicaţie special destinată transportului de material lemnos, 21 de avize de însoţire, pe numele a 15 persoane, fără ca acestea să fie beneficiare ale materialului lemnos, precizează IPJ.