Peste 150 de persoane legitimate după meciul România – Bosnia-Herţegovina. Au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale

Interventie politie. Jandarmi
Interventie politie. Jandarmi
27 septembrie 2022, 08:33

Până în acest moment a fost întocmit un act de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, în urma depistării unui suporter oaspete în timp ce încerca să introducă materiale pirotehnice în arena sportivă„, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMB) transmis, marţi, Agerpres.

Totodată, au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.500 de lei.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare„, arată sursa citată.

Startul partidei dintre România și Bosnia a fost marcat de incidente între suporteri și jandarmeri, iar arbitrul meciului a întrerupt partida pentru câteva zeci de secunde, din cauza unui incident din tribune, în care au fost implicați suporterii ambelor echipe.

Cele două tabere au fost la doar un pas de o altercație fizică, dar jandarmii au intervenit la timp. Incidentul a pornit după ce românii au scandat ”Serbia, Serbia!”, numele țării cu care Bosnia s-a aflat în război în anii ’90.

Forțele de ordine au reușit să liniștească, într-o oarecare măsură, apele și meciul s-a reluat după un minut de pauză.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren