Peste 500 de membri ai unei familii din China s-au reunit pentru o rară fotografie de grup

9 februarie 2017, 14:04

Fotografiile au fost făcute la o reuniune a familiei Ren în satul Shishe, în fața formațiunilor de bazalt din apropiere, în provincia Zhejiang din estul Chinei. Fotograful Zhang Liangzong a folosit o dronă pentru a-i cuprinde în imagine pe toți cei prezenți.

(w460) FOTO: Zhan

Arborele genealogic al familiei Ren (care înseamnă reuniune în chineză), originară din Shishe, nu a fost actualizat de mai mult de 80 de ani, dar bătrânii satului au început recent actualizarea înregistrărilor și au găsit cel puțin 2.000 de descendenți care trăiesc, repartizați în șapte generații, a declarat fotograful Zhang Liangzong pentru BBC. S-au găsit rădăcini ale familiei până în urmă cu 851 de ani.

Finalizarea arborelui genealogic al familiei a fost marcată prin organizarea acestei reuniuni masive, la care s-au adunat mai mult de 500 de persoane venite din Beijing, Shanghai, Xinjiang și Taiwan.

Cea mai mare reuniune de familie înregistrată de Guinness World Records revine familiei Porteau-Boileve, care a adunat 4.514 persoane în august 2012, în Vendée, Franța.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă