Petrecere cu alcool la Poliția Locală din Bârlad. Filmarea, realizată chiar în biroul șefului instituției

14 septembrie 2021, 11:30

La un moment dat, în încăpere intră un alt agent de poliție care cere un pahar de apă, dar petrecăreții îi oferă alte licori.

Pe imagini se observă şase angajaţi ai Poliţiei Locale, unii dintre ei în uniformă de serviciu, dar și masa plină de căni și pahare cu țuică, bere și vin. Ulterior, potrivit unei discuții între doi agenți, petrecerea s-a încins, iar mulți polițiști au plecat acasă în stare de ebrietate.

Discuție între polițiști:

– Care au fost la bairam?

– Au fost toţi mascaţii, plus domn’ director.

– Dar ei nu erau de serviciu, mascaţîi?

– Ba da, erau, dar ce rost are să facă serviciu, când e mai bine la petrecere?

– Deci au lăsat toată poliţia asta şi ei au stat la băut.

– Da, da dar s-au îmbătat şi se auzea chiuială.

Contactat de jurnaliști, directorul Poliției Locale Bârlad susține că nu recunoaște locul unde s-a ținut petrecerea.

Vasile Chelaru, șeful Poliâiei Locale Bârlad: „A fost, într-adevăr un eveniment, nu îmi amintesc ce anume l-a determinat. Nu s-a afectat în vreun fel activitatea instituţiei. Eu personal, chiar nu am văzut, nu m-am uitat pe imagini. (… ) Eu nu am recunoscut încăperea”.

De altfel, se pare că, în general, atmosfera de la Poliția Locală Bârlad este una relaxată. În urmă cu trei luni, doi poliţişti locali din Bârlad apăreau pe rețelele media cântând şi dansând pe manele în maşina de serviciu.

După apariția noilor imagini cu petrecera polițiștilor, Consiliul Local Bârlad a cerut un raport detaliat de la directorul Poliției Locale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite