Petreceri în aer liber în noaptea de Anul Nou în câteva mari orașe din țară

30 decembrie 2021, 18:21

În Capitală va fi o singură mare petrecere în aer liber, în noaptea dintre ani: în Parcul Titan. E organizată de primăria de sector, care anunță că are și surprize pentru cei rămași acasă.

Petrecerea începe la ora 22.00 și se va încheia puțin după miezul nopții. Accesul va fi liber, inclusiv pentru cei fără certificat covid. Show-ul va include artificii și proiecții laser.

La Iași, timp de 4 ore și jumătate, vor cânta pentru public Direcţia 5, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică Project, Nicoleta Nucă, Alexandra Ungureanu şi artişti ieşeni.

La Timișoara se fac pregătiri pentru un program mult mai scurt dar mai special. Pe scena amplasată în Piața Libertății, vor urca muzicienii Teo Milea și Cari Tibor. Aceștia vor pune în scenă un duel al pianelor, la care vor lua parte și invitații lor, de asemenea artiști consacrați. Fără foc de artificii, timișorenii vor marca trecerea în noul an, fiecare după plac.

La Sibiu în schimb, Ceata Junilor Sibiu și formația Subcarpați vor cânta 5 ore în centrul orașului. Nu vor exista focuri de artificii. Acestea au fost înlocuite cu o explozie de confetti.

Iar în orașul de la poalele Tâmpei, efecte de lumini și aproape 30 mp de ecrane led vor acompania show-urile pregătite de doi DJ vestiți.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite