Poliția Capitalei: Controale de amploare în baruri, cluburi și magazine alimentare pentru combaterea răspândirii COVID-19

19 iulie 2020, 09:39

„În noaptea 18/19.07.2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Politia Sectorului 1, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică București , Comisariatului pentru Protecția Consumatorului, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov și Poliția Locală au organizat o acțiune ce a avut ca obiect verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea răspandirii SARS-COVID-2, în cluburile, barurile și terasele din zona de competență , fiind verificate mai multe obiective. Au fost constatate și aplicate un număr de 23 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 71.500 de lei”, informează Poliția Capitalei.

Trei sancțiuni în valoare de 20.000 lei au vizat încălcări ale normelor privind protecția consumatorilor, iar alte trei în valoare de 36.000 pentru abateri de la normele din domeniul sănătății publice.

Patru sancțiuni au vizat norme de prevenirea și stingerea incendiilor, iar alte două, abateri in domeniul alimentației publice și comerțului cu amănuntul.

Aceste acțiuni vor continua, pentru siguranța cetățenilor și pentru menținerea unui climat de liniște publică, a transmis Poliția Capitalei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă