PoliFest, eveniment dedicat tinerilor pasionaţi de tehnologie. Timp de trei zile studenții şi liceenii pot să se informeze despre perspectiva educațională

Polifest
Polifest
7 aprilie 2022, 07:23

Ne-am propus să ne concentrăm asupra acelor domenii care sunt de maximă importanţă pentru angajatori şi care le oferă tinerilor oportunitatea reală de a se angaja într-un domeniu de viitor. Domeniul securităţii cibernetice este unul extrem de actual. Reunind cele mai importante companii din acest sector, oferim participanţilor la eveniment oportunitatea de a înţelege ultimele tendinţe din cybersec, dar şi oportunitatea de a avea acces la locuri de muncă în domeniu. Numărul companiilor care participă la eveniment în acest an s-a dublat şi credem că vom reuşi să oferim un număr mult mai mare de beneficii celor care vor participa„, a afirmat rectorul UPB, Mihnea Costoiu, citat într-un comunicat transmis Agerpres.

La Polifest vor participa atât reprezentanţi ai mediului de afaceri dornici să îşi prezinte cele mai importante rezultate şi inovaţii din domeniu, cât şi companii care îşi vor prezenta ofertele de angajare sau internship tinerilor specialişti.

În prezent, Universitatea Politehnica din Bucureşti are 15 facultăţi şi peste 30.000 de studenţi, fiind cea mai mare şcoală de ingineri din ţară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite