Poliţistul care a accidentat mortal, joi, o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni, pus sub acuzare pentru ucidere din culpă

Accident rutier
Accident rutier
14 ianuarie 2022, 16:21

Fetiţa rănită în accident a fost operată, iar părinţii Raisei, fata care a murit în cumplitul accident încă nu îşi revin din şoc. În timp ce mama rememorează ultima discuţie cu fetiţa, vecinii, apropiaţii familiei sau cei care au auzit de tragedie au venit astăzi la locul accidentului să aprindă lumânări şi să se roage pentru sufletul Raisei.

Poliţistul care le-a lovit pe cele două fetiţe are 30 de ani şi a fost încadrat în Poliţie în 2017 din sursă externă, adică nu are studii de specialitate. El a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 unde le-a povestit procurorilor cum s-a petrecut accidentul.

Procurorii i-au spus că are calitatea de suspect, iar pe dosarul penal scrie ucidere din culpă.

În tot acest timp la locul tragediei timpul parcă s-a oprit în loc. Unchiul Raisei a vrut să vadă din nou locul blestemat în care nepoata lui preferată şi-a găsit sfârşitul.

Ca de fiecare dată şi înainte de accident, Raisa şi-a sunat mama să o asigure că totul e în regulă.

Raisa era clasa a cincea şi era nedespărţită de Marina, cea mai bună prietenă a ei cu care mergea la şcoală din clasa a patra.

Părinţii Marinei, copila rănită în accident sunt în stare de şoc.

Printre cei care au venit să aprindă lumânări la locul accidentului, sunt şi doi şoferi de ambulanţă ai unei firme private care au fost la faţa locului imediat după tragedie şi nu pot uita nici acum durerea din ochii părinţilor.

Martorii povestesc că poliţistul şi-ar fi dat jos uniforma în primele momente după accident.

Fata care a murit mai are un frate. Familia nu a găsit până acum puterea să îl anunţe că şi-a pierdut sora.

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite