Precizări ale Ambasadei Israelului la București: Bărbatul infectat cu COVID 19 a fost cazat la un hotel în teritoriile palestiniene

12 martie 2020, 10:55

Ambasada menționează că bărbatul de 60 de ani a călătorit, în perioada 21-26 februarie, la bordul unei curse Al și a fost cazat la Hotelul Diamond Princess în orașul Betleem, teritoriile palestiniene.

„Cu privire la situaţia „pacientului 17” confirmat cu coronavirus şi despre care s-a relatat că a fost infectat în timpul unei călătorii în Israel, Ambasada Statului Israel vă informează asupra faptului că, din datele deţinute, reiese că acesta a călătorit în perioada 21-26 februarie, revenind în România la bordul cursei El Al – LY572. „Pacientul 17″ a fost cazat la Hotelul Diamond Princess în oraşul Betleem (teritoriile palestiniene). Nu avem informaţii până la acest moment referitor la o posibilă şedere a lui în Israel”, informează miercuri Ambasada Statului Israel.

Fostul ofiţer MAI în vârstă de 60 de ani a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în timp ce era internat la spitalul Dimitrie Gerota din Capitală pentru alte afecţiuni. Acesta a ascuns faptul că a fost plecat din țară și astfel mai mulţi oameni au fost infectaţi din cauza lui, chiar şi un medic gastroenterolog de la spitalul bucureștean.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite