Prefectul de Buzău, confirmat cu coronavirus: „Fac încă un apel la responsabilitate pentru toţi cetățenii din judeţ, de data aceasta folosindu-mă pe mine ca exemplu!”

Prefectul de Buzău Leonard Dimian
Prefectul de Buzău Leonard Dimian
16 august 2020, 18:13

„În urmă cu câteva ore, am fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. În cursul zilei de ieri (sâmbătă – n.r.), am prezentat simptome ușoare specifice COVID-19 (febră 38º) și am fost testat, iar rezultatul venit astăzi (duminică – n.r.) este pozitiv. Starea mea de sănătate este bună, acum mă simt mai bine decât m-am simțit ieri”, a scris, duminică, pe Facebook, prefectul Buzăului, Leonard Dimian.

Mâine, el va fi supus unor investigații medicale extinse și va afla tratamentul pe care îl va primi.

Atribuțiile de conducere a Prefecturii județului Buzău vor fi preluate de către subprefectul Vasile Alecu, potrivit Mediafax.

„Fac încă un apel la responsabilitate pentru toţi cetățenii din judeţul Buzău, de data aceasta folosindu-mă pe mine ca exemplu! Iată că, și în situația în care am încercat să respect cu strictețe toate regulile de prevenire a infectării cu noul coronavirus, acesta nu m-a ocolit! Virusul nu iartă pe nimeni! Vă transmit tuturor gândurile mele bune. Multă sănătate”, a mai scris Leonard Dimian.

În județul Buzău, duminică erau 1.810 cazuri de COVID-19 confirmate de la debutul pandemiei în România. 47 au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite