Pregătirile pentru Finala Națională Eurovision România au intrat în linie dreaptă. Concursul va avea loc duminică, la Buzău

27 februarie 2020, 20:24

Profesioniștii din spatele celui mai mare eveniment muzical din România, găzduit anul acesta de Buzău, nu mai au timp nici să respire. Măsoară, analizează, fixează. Totul decurge conform unui plan bine pus la punct. Niciun detaliu nu este trecut cu vederea. Se verifică fiecare camera, fiecare reflector. Regizorul artistic al evenimentului aleargă dintr-un colț în altul și da telefoane. Este atent ca totul să fie ca la carte.

Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău va primi duminică seară peste o mie de spectatori. Pentru show-ul care se anunță fără precedent, coordonatorul de locație are sarcini precise. Ca să finalizeze în bune condiții pregătirile, colaborează cu autoritățile locale și este legătura dintre TVR și Primărie.

Vineri vor fi aduse cele 300 de scaune care vor fi așezate pe suprafața de joc a sălii pentru a permite unui număr cât mai mare de spectatori să asiste la spectacol. Tot mâine vor sosi și o parte din artiști și invitați. Repetițiile vor începe sâmbătă dimineață.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite