Premierul Florin Cîțu întrebat despre comenzile de vaccin făcute de România: Programul a fost făcut pe doi ani la rând. S-ar putea să fie și a treia doză

20 iulie 2021, 12:32

Premierul Florin Cîţu a anunţat marţi că de la 1 august vor fi noi relaxări legate de pandemie, care vizează în special evenimentele care au loc în aer liber, dar nu se va renunţa la purtarea măştii de protecţie în spaţii închise. Întrebat înainte de şedinţa coaliţiei de guvernare dacă vor exista noi restricţii sau relaxări de la 1 august, premierul a spus:   Relaxări nu restricții, nu scăpăm de mască în interior deocamdată, sunt relaxări mai mult pe evenimente în aer liber, ora nu se schimbă, tot la 2 noaptea se închid (…) Așa cum arată acum situația nu avem prea multe relaxări, eu zic ca suntem într-o situație foarte bună, monitorizăm, avem și condiții la intrare în țară pe care nu le modificăm.

Potrivit prim-ministrului, ‘există o singură pregătire’ pentru un eventual val patru de infectare cu noul coronavirus: vaccinarea.

Întrebat despre comenzile mari de vaccin pe care România le-a făcut, premierul Florin Cîțu a spus că programul a fost făcut și pentru 2021- 2022, deci doi ani la rând, plus că avem și a treia doză. S-ar putea să fie și a treia doză. Așteptăm decizia, specialiștii se îndreaptă spre a treia doză, a declarat Florin Cîțu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite