Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid cu doza a treia: Este foarte important să ne vaccinăm, este singura soluție pe care o avem acum

3 octombrie 2021, 10:34

Premierul Florin Cîțu: Astăzi am făcut cea de-a treia doză de vaccin, recomandată de medici, pentru a ne proteja de coronavirus. Îi încurajez pe toți să vină să-și facă a treia doză, mai ales persoanele care sunt peste 65 de ani, cele cu probleme, ar trebui să vină urgent să se vaccineze. Bineînțeles, îi încurajez pe toți românii care nu s-au vaccinat, ar trebui să se vaccineze. Majoritatea covârşitoare, absolută a persoanelor care astăzi de îmbolnăvesc şi care ajung în spital sunt persoane nevaccinate. Este foarte important, aţi văzut presiunea pe spitalele din România. Este foarte important să ne vaccinăm, este singura soluție pe care o avem acum. Este responsabilitatea noastră să ne vaccinăm, să-i protejăm pe cei din jur.

Crește alarmant numărul cazurilor zilnice de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Oficialii susțin că un român a murit la fiecare 8 minute, în ultimele 24 de ore, din cauza complicațiilor cauzate de Covid. Dintre aceștia, peste 90 la sută erau nevaccinați, dar prezentau comorbidități. De asemenea, în secțiile de Terapie Intesiva din țară sunt internați acum și 20 de minori.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite