Preşedintele filialei PNL Giurgiu a trecut la PSD Giurgiu, împreună cu toată echipa municipală a liberalilor

Marian Maroiu şi Nicolae Bădălău
Marian Maroiu şi Nicolae Bădălău
18 iulie 2020, 17:22

„Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu! Mă bucur că vor veni alături de noi şi toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu”, a scris Niculae Bădălău, pe Facebook.

Reacția organizației PNL Giurgiu

Organizația județeană a Partidului Național Liberal a avut o primă reacție, transpusă într-un comunicat de presă, potrivit publicației locale Jurnal Giurgiuvean. „Referitor la situația generată de trecerea lui Marian Maroiu la PSD, considerăm că evenimentul, regretabil pentru așteptările giurgiuvenilor, necesită următoarele precizări:

– În ultimul sondaj comandat de organizația PNL Giurgiu, au fost verificați trei potențiali candidați pentru Primăria Giurgiu. Dupa finalizarea sondajului, a avut loc interpretarea acestuia, iar analiza făcută nu lasă niciun dubiu: un singur candidat din zona de dreapta are șansa de a câștiga Primaria Giurgiu și acesta NU se numește Marian Măroiu.

– La acest moment este important de precizat că majoritatea consilierilor municipali rămân la PNL, urmând ca evaluarea organizației municipale să fie realizată în perioada imediat următoare.

– Revenind la subiectul principal, decizia d-lui Măroiu este una strict subiectivă. Preocuparea noastră pentru desemnarea celui mai bun candidat la Primaria municipiului își urmează parcursul stabilit și anunțul final va fi făcut la sfârșitul săptămânii viitoare”

 

 

 

sursa: facebook.com/niculae.badalau, Libertatea, Jurnal Giurgiuvean

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite