Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor s-au imunizat. Orban: Vaccinarea reprezintă singura cale pentru a reveni la o viaţă normală. Dragu: În curând ne putem relua vieţile, putem să ne îmbrăţişăm

19 ianuarie 2021, 08:55

Cei doi au sosit împreună la centrul de vaccinare şi s-au vaccinat în acelaşi timp.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început vineri, primul vaccinat în cadrul acestei etape fiind şeful statului, Klaus Iohannis.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, după ce s-a vaccinat anti-COVID-19, că rata de vaccinare a crescut şi acest lucru înseamnă că în curând oamenii îşi pot relua viaţa normală, fiind un semn foarte bun şi pentru economie.

„Mă bucur că am ajuns în această zi, în care vaccinul împotriva acestui virus să fie disponibil. Mă bucur că rata de vaccinare a crescut. Am ajuns la 30.000 de vaccinări pe zi. Asta înseamnă că în curând ne putem relua vieţile, putem să ne vizităm familia, putem să ne îmbrăţişăm cu cei apropiaţi, putem să reluăm activităţile, putem să mergem să ne plimbăm, într-un cuvânt să revenim la viaţa normală. Este un semn foarte bun pentru economia românească şi este un semn bun pentru acest nou început de an”, a afirmat Dragu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat că a luat decizia de a se vaccina anti-COVID-19 pentru a transmite românilor că nu există niciun risc şi este singura cale de a reveni la o viaţă normală.

„Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare şi că vaccinarea cetăţenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viaţă normală, pentru a putea relua procesul de creştere economică şi pentru a putea să ne reluăm viaţa în condiţii de normalitate”
, a spus Orban.

A doua etapă de vaccinare împotriva COVID-19 a debutat cu agitație, cozi, stres și erori ale platformei de înregistrare

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite