Prima seară de teatru în TVR. 'Zadarnicele chinuri ale dragostei' de William Shakespeare
21 Iulie 2020, 20:48
(actualizat 21 Iulie 2020, 21:09)

Din această seară, grădina TVR se deschide pentru teatru şi public. Primul spectacol al unei stagiuni estivale, care se va întinde până la jumătatea lunii septembrie, e 'Zadarnicele chinuri ale dragostei' de William Shakespeare, un spectacol al Teatrului Bulandra, în regia lui Andrei Șerban. Ne spune mai multe Mirela Nagâţ.

Timp de opt săptămâni, Grădina Televiziunii devine singurul loc din București care le oferă spectatorilor  reprezentanții zilnice, susținute în aer liber.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Toate informaţiile despre programarea spectacolelor, ora de începere a acestora, regulile de distanţare socială şi protecţie împotriva infectării cu COVID-19 se află pe tvr.ro şi pe pagina de Facebook a Casei de Producţie.

Biletele de intrare se pot procura online și de la casele de bilete ale teatrelor, iar accesul spectatorilor se va face prin intrarea TVR din strada Constantin Blaremberg.