Primarul din Iași, Mihai Chirica, diagnosticat cu coronavirus. Unul dintre cei doi viceprimari preia atribuțiile. Celălalt viceprimar este și el pozitiv

Mihai Chirica primarul reales al Iașului
Mihai Chirica primarul reales al Iașului
9 octombrie 2020, 18:34

Chirica a scris într-o postare pe pagina sa de socializare că a făcut testul după ce a aflat că o parte dintre colegii din primărie au acest virus.

„Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus. Vă anunț că m-am izolat, mă simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control”, a scris Chirica.

„Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent. Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți. Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți, feriți-vă de boală și nu uitați că sănătatea e un dar. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a încheiat el.

În cursul acestei săptămâni au mai fost confirmaţi pozitiv viceprimarul Gabriel Harabagiu, la întoarcerea dintr-un pelerinaj în Grecia, şi directorul Direcţiei de Relaţii Publice şi Transparenţă Decizională din cadrul Primăriei Iaşi, Vasile Tiron, reamintește Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite