Primarul PNL din Mogoşoaia i-a cerut demisia din partid şi din CL consilierului Valentin Ene: Violenţa de orice fel nu trebuie tolerată

Sedinta de CL vineri seara la Mogosoaia
Sedinta de CL vineri seara la Mogosoaia
29 ianuarie 2022, 16:04

„Am analizat toate imaginile apărute în spaţiul public. Este foarte clar, nu e niciun semn de întrebare. Consilierul liberal a greşit grav. I-am telefonat astăzi şi i-am cerut demisia din PNL, dar şi din Consiliul Local. Sper ca săptămâna viitoare, când situaţia medicală îmi va permite să ajung la birou, să găsesc demisia pe masă! Violenţa de orice fel nu trebuie tolerată. Vă cer scuze încă o dată pentru acest incident regretabil!”, a scris Precup, sâmbătă, pe Facebook.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat sâmbătă că dacă ancheta dovedeşte vinovăţia consilierului local liberal din Mogoşoaia, atunci acesta trebuie exclus din partid.

„Eu vreau să vă spun că nu tolerăm în PNL violenţe nici verbale, nici fizice, de niciun fel. I-am cerut preşedintelui PNL Ilfov să ia cele mai drastice măsuri. L-a suspendat din toate funcţiile politice. Nu ştiu dacă este destul. Ştiu că este o anchetă în desfăşurare. Dacă ancheta demonstrează că acest consilier a fost de vină, trebuie exclus imediat”, a spus Cîţu, într-o conferinţă de presă, la sediul central al PNL.

PNL Ilfov a condamnat vineri, „ferm, orice formă de violenţă” şi a anunţat că Valentin Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei în scandalul legat de consiliera locală USR Mogoşoaia agresată de doi consilieri.

De asemenea, sâmbătă, PMP a anunţat că Dinu Gheorghe, consilierul local implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, şi-a dat demisia din partid.

USR PLUS Mogoşoaia a anunţat că Felicia Ienculescu-Popovici a depus plângere la poliţie după ce ar fi fost agresată fizic de către un reprezentant al PNL şi unul al PMP, în timpul unei şedinţe de comisie din Consiliul Local.

Mai mulți lideri USR, printre care Dacian Cioloș, Dan Barna, Anca Dragu, Oana Țoiu sau Cătălin Drulă, au participat vineri seară la ședința de consiliu local de la Mogoșoaia fiind solidari cu Felicia Ienculescu-Popovici, consiliera USR amenințată joi seară. Ședința s-a desfășurat fără incidente și fără participarea consilierul PMP care ar fi bruscat-o pe consiliera USR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite