Proiectul „Educație la înălțime” revine în această toamnă la TVR 2 și online!

29 septembrie 2022, 19:40

Toamna aceasta, elevii din mii de școli vor pleca într-o adevărată călătorie prin țară și străinătate. În total, 9 lecții, prezentate de 30 de profesori de top din toate regiunile țării.

„Educație la înălțime” aduce lumea în clasele elevilor! Este deja o promisiune respectată! Lecțiile sunt transmise în premieră în fiecare vineri, la ora 10.00, pe canalul Youtube și pe Facebook, gratuit pentru toți copiii din România, Republica Moldova și diaspora.

Detalii găsiți și pe www.educatielainaltime.ro.

Proiectul este susținut de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României.

În anul 2021 au fost realizate nu mai puțin de 15 lecții din toate zonele României – de la înălțimea amețitoare a munților până la gura de vărsare a Dunării în mare, din castele care ascund povești captivante și din locuri care spun povești dramatice ale istoriei străvechi sau recente, din rezervații naturale și din locuri care arată criza în care se află umanitatea.

Peste 2.000 de școli din România și din Republica Moldova au urmărit lecție de lecție parcursul dronelor „Educație la Înălțime”.

Anul 2021 a fost încheiat cu o premieră absolută la nivel mondial: prima lecție transmisă cu profesorii aflați într-o țară, iar elevii în alta. Echipa „Educație la Înălțime” a zburat înapoi în timp, ca să aducă în clasele elevilor din România un loc de legendă: Troia. O lecție eveniment, care a cuprins elemente de istorie, mitologie, geografie și cibernetică.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite