Protest în Piața Victoriei. Peste o mie de oameni s-au prins în horă în fața Guvernului
24 Ianuarie 2018, 20:20 (actualizat 24 Ianuarie 2018, 22:38)
(actualizat 24 Ianuarie 2018, 22:38) | Știrile TVR

La câteva zile după protestul din Capitală care a strâns zeci de mii de oameni, nemulțumiți în primul rând de modificarea Legilor Justiției, și azi a fost organizat un protest. De data aceasta, în fața Guvernului. Reporterul nostru Daniel Coman este acolo.

ACTUALIZARE Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat în jurul orei 21,00, cu o Horă a Unirii, în care s-au strâns cei aproximativ 100 de manifestanţi rămaşi în zonă. Înarmaţi cu steaguri tricolore, ale Uniunii Europene şi ale SUA, pancarte, vuvuzele, fluiere şi tobe, oamenii au scandat, timp de trei ore, sloganuri împotriva coaliţiei de guvernare şi anticorupţie, au intonat Imnul naţional şi cântece patriotice.

----------------------------------------------------

Oamenii spun că au vrut să profite de ziua de astăzi, 24 ianuarie, pentru a le reaminti politicienilor că nu sunt de acord cu schimbările pe care vor să le facă și că își doresc ca niciun politician corupt să nu mai ocupe vreo funcție în guvern sau de conducere în România, a transmis Daniel Coman, din Piața Victoriei. Sunt mai bine de 1.000 de protestatari, au încins și o horă în Piața Victoriei și "au dat mână cu mână, pentru o Românie curată".

Au venit și câțiva membri ai unor galerii de fotbal, dar ei au fost percheziționați de jandarmi înainte să intre în Piața Victoriei. Nu au stat mult.