PSD, mesaje cu scandal. Postările în care partidul susține că Simona Halep ar fi fost huiduită, șterse după indignarea internauților

13 iunie 2018, 19:38

Mai multe organizaţii PSD din ţară au postat pe Facebook mesaje și poze prin care susțin că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională de protestatarii #rezist.

Gabriel Nasra, deputat PSD: „Cred că e bine să nu încurcăm sportul cu politica. Cu siguranță n-a fost huiduită Simona Halep”.

Dan Barna, președintele USR: „Eu le solicit lui Liviu Dragnea, PSD-ului, să-și ceară iertare Simonei Halep, nu scuze, iertare, pentru că mitocania pe care PSD-ul a făcut-o aseară este dincolo de orice logică politică”.

Întrebat „cum vi se pare o astfel de postare?”, senatorul PSD Nicolae Bădălău a răspuns: „A fost o greșeală impardonabilă, ea s-a reparat”.

În urmă reacţiei internauţilor, mesajele au fost şterse.

Momentul cu huiduieli de pe Arena Naţională, de la ceremonia în care Simona Halep şi-a prezentat trofelul, a determinat-o pe soprana Angela Gheorghiu să spună că primarul Capitalei, Gabriela Firea, se foloseşte de numele unor mari personalităţi atunci când le oferă titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului. Angela Gheorghiu a precizat că ea a refuzat titlul, dar Primăria Capitalei susține, într-un comunicat, că artista a primit aproape 150 de mii de euro ca să cânte la zilele Bucureștiului și ar fi condiţionat participarea la ceremonia de decernare a titlului de cetăţean de onoare, de ştergerea unor taxe. Angela Gheorghiu a răspuns şi a precizat că nu are datorii de plătit statului român.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite