Psihiatrul G. Diaconu, despre gestul lui Drăghici: Și-a confundat perversitatea personală cu lupta pentru libertate a unui popor. Camuflajul trădătorilor este la lumina zilei

6 aprilie 2022, 12:13

În ultima vreme, Bogdan Drăghici a fost scos la lumină pentru comportamente deviante. Era acuzat că abuzase sexual de mai multe fete între care și fiica lui vitregă. A fost un scandal care prea ușor a fost trecut cu vederea, Bogdan Drăghici fiind un paragon al dreptății, niște ani înainte, pentru drepturile taților, a arătat într-o Ediție Specială, la TVR, psihiatrul Gabriel Diaconu.

Medicul este de părere că Draghici  este un personaj foarte straniu, iar ultimul său gest nu poate să producă decât silă deoarece și-a confundat perversitatea personală cu lupta pentru libertate a unui popor.

Trebuie să spun și dacă azi trebuie să discutăm despre ce a ”reușit ” el să facă în ultimele clipe ale vieții, nu poți să resimți decât silă și greață că și-a confundat perversitatea personală cu o cu totul și cu totul altă narațiune și anume lupta pentru libertate a unui popor. Unii oameni capătă un astfel de fanatism și se confundă în megalomania lor cu lucruri cu care nu are nimic de-a face și asta a făcut și el, a subliniat Diaconu.

Psihiatrul a mai explicat că în studiul psihologiei criminologice poți să observi că camuflajul trădătorilor, oricare ar fi ei, este la lumina zilei, ba uneori, chiar în mijlocul evenimentelor.

De ce zic că este straniu? Pentru că acest om avea un istoric de tulburare a comportamentului sexual, dar el se poziționase fix în mijlocul reflectorului unde, vezi Doamne, protesta pentru  dreptul taților de a petrece timp cu copiii. Realizați care este subtilitatea malefică, luciferică din spatele acestei propuneri? Pentru că istoricul de deviație comportamentală nu a fost de oportunitate, ci merge mult în urmă. A reușit să devină un lup în blană de oaie, a mai arătat psihiatru Gabriel Diaconu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite