Rafael Nadal spune că în acest moment tenisul nu este prioritatea sa: Acum nu aș participa la US Open. Peste câteva luni? Nu ştiu

Rafael Nadal
Rafael Nadal
8 iunie 2020, 16:10

„Motivaţia mea în perioada aceasta nu este tenisul, nu mă gândesc la asta zi de zi. Sunt interesat de alte lucruri. Urmăresc ce se întâmplă în lume. Dar, sigur că, am grijă să mă menţin în formă. Trebuie să fiu pregătit pentru momentul când vom reveni la normal. Este o perioadă dificilă, însă sunt fericit că pot să petrec momente cu prietenii şi cu familia mea. Acum, acestea sunt cele mai importante lucrurile pentru mine”, a spus Nadal, potrivit essentiallysports.com.

Nadal nu vrea să revină pe terenul de tenis dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte. Turneul US Open, din America, s-ar putea relua pe 31 august. „Dacă mă întrebi astăzi, voi spune nu. Peste câteva luni? Nu ştiu.  Dar trebuie să mai aşteptăm până o să fie totul mai clar şi o să vedem cum evoluează răspândirea virusului şi care va fi situaţia în New York. Acesta oraş a fost printre cele mai afectate din lume”, a spus Nadal, potrivit nypost.com.

Între timp, campionul spaniol se relaxează pe iahtul lui. În 2019 a plătit 5 milioane de euro pe iahtul care poate găzdui 12 persoane, are spa şi garaj pentru jet ski.

Turneul de la Roland Garros, programat inițial în perioada 24 mai – 7 iunie, a fost amânat pentru sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie din cauza pandemiei de  coronavirus, în timp ce US Open, a cărui desfășurare nu este sigură, ar urma să aibă loc în perioada 31 august-13 septembrie. Ar rămâne o singură săptămână de pauză între cele două turnee.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite