Rafila: Am încheiat evaluarea pentru dezvoltarea structurilor care se ocupă de controlul infecţiilor în spitale. Prin PNRR trebuia să finanțăm 25 de unități sanitare, am reuşit să extindem numărul lor la 60

Alexandru Rafila conferință OMS
Alexandru Rafila conferință OMS
3 martie 2023, 13:20

„Astăzi am încheiat evaluarea pentru dezvoltarea structurilor care se ocupă de controlul infecţiilor în spitale. Ştiţi că prin PNRR am avut o astfel de activitate în care trebuia să finanţăm minimum 25 de unităţi sanitare.  . Evaluarea este încheiată. Lista lor va fi în consultare, după care vom semna contractele de finanţare. La partea de ambulatorii deja am încheiat această activitate şi o să revenim şi la ambulatorii cu detalii. Începând din cursul săptămânii viitoare o să putem să începem să semnăm contractele de finanţare pentru spitale – lista celor 27 de spitale din Programul Naţional de redresare şi rezilienţă care trebuie să fie construite până la jumătatea anului 2026”, a spus ministrul.

Ministrul Sănătăţii a participat vineri la o conferinţă de presă la Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” care a avut ca temă primul transplant hepatic pediatric realizat în acest centru, a transmis Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite