Rețea de traficanți de droguri, anihilată. Au avut loc percheziții ample în județele Alba, Cluj și Hunedoara. 18 martori au fost audiaţi, iar un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv
08 Mai 2023, 18:47 (actualizat 08 Mai 2023, 18:50)
(actualizat 08 Mai 2023, 18:50) | Știrile TVR

Percheziții ample la traficanții de droguri din județele Alba, Cluj și Hunedoara. Poliţiştii şi procurorii au anihilat o reţea de traficanţi care vindea cu precădere în Alba Iulia, inclusiv minorilor. 18 martori au fost audiaţi de poliţişti, iar un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv.

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT au realizat trei percheziți domiciliare în județele Cluj, Hunedoara și Alba, iar în urma acestora au confiscat 50 de grame de substanță albă cristalină, 2 grame de masă vegetală, un cântar de mare precizie și mai multe echipamente care ar fi fost folosite la cântărirea, ambalarea și chiar consumul drogurilor.

Printre cele 18 persoane care au fost audiate, pentru o un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost emis un mandat de reținere, iar apoi judecătorii au hotărât ca acesta să fie cercetat în stare de arest preventiv pentru 30 de zile.

Gruparea de traficanți se adresa în special tinerilor, minorilor de la liceele din municipiul Alba-Iulia. Procurorii încearcă să documenteze întreg cazul și să vadă cât de mare a fost impactul în rândul tinerilor.