Recepție în condiții speciale la Ambasada Statelor Unite, de Ziua Independenței. Ambasadorul american: SUA rămân angajate în îmbunătăţirea statului de drept în România

2 iulie 2020, 19:26

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat în discursul ținut cu ocazia recepției de Ziua Independenței SUA  că România rămâne puternic angajată „în sprijinul unei relaţii transatlantice puternice şi solidare”.

„România rămâne puternic angajată în sprijinul unei relaţii transatlantice puternice şi solidare, bazate pe relaţii bilaterale solide între SUA şi partenerii săi europeni, o alianţă nord-atlantică dedicată securităţii indivizibile a membrilor săi şi cooperării cu UE”, a afirmat președintele.

SUA rămân angajate în îmbunătăţirea statului de drept în România, să asigure suveranitatea şi securitatea României şi să creeze oportunităţi pentru toţi românii, să prospere, a declarat, la rândul său, ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

„Avem un Parteneriat Strategic angajat în domeniile securităţii, democraţiei şi prosperităţii economice comune. Azi, relaţia noastră este mai puternică decât oricând. SUA rămân angajate în îmbunătăţirea statului de drept în România, să asigure suveranitatea şi securitatea României şi să creeze oportunităţi pentru toţi românii, să prospere. Acum este momentul pentru românii care au emigrat să se întoarcă acasă şi să clădească un viitor mai bun pentru toţi”, a afirmat diplomatul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă