Regal de jazz, folk și rock la Cluj și Sibiu, târguri de produse hand-made redeschise la București

20 septembrie 2020, 22:05

Regal de muzică bună sâmbătă seara pe cele 3 scene amplasate în Parcul Etnografic Romulus Vuia din Cluj. Într-un decor autentic românesc, străjuit de curțile caselor tradiționale, artiști reputați ai jazzului au oferit un spectacol de calitate. Damian Drăghici a venit cu un proiect îndrăzneț, care abordează folclorul românesc dintr-o perspectivă nouă.

Distracție garantată și la Sibiu. Sute de chitariști s-au reunit la a șasea ediție a evenimentului Sibiu Guitar Meeting. Participanții au cântat la unison 20 de hituri folk și rock alături de invitați speciali, într-o atmosferă demnă de marile concerte.

În București, oamenii s-au bucurat și de redeschiderea târgurilor cu produse handmade. E nevoie de mască chiar și în aer liber, se măsoară temperatura și există peste tot dezinfectant. Artiștii și meșteșugarii sunt încântați să își vadă clienții față în față, după luni de comerț online.

La târgul de la Casa Universitarilor găsiți de toate: de la bijuterii până la haine pictate și brodate, ciocolată de casă și bere artizanală.

Atelierele de creație de la târg au adunat mulți copii îndrăzneți și curioși.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite