Replici tăioase și acuzații grave între Angela Gheorghiu și Gabriela Firea

12 iunie 2018, 22:31

Într-o postare pe Facebook, soprana o acuză pe Firea că se foloseşte de numele unor mari personalităţi, oferindu-le titlul de cetăţean de onoare al Capitalei. Soprana spune că a refuzat titlul oferit de edilii Bucureştiului şi că nu a vrut să participe nici la ceremonia de decernare.

Primăria Capitalei o contrazice şi susţine că aceasta a acceptat distincţia şi că i-ar fi şi mulţumit Gabrielei Firea.

Reprezentanţii Primăriei mai spun că soprana a participat la un concert cu ocazia Zilelor Bucureştiului, pentru care ar fi primit un onorariu de aproape 145 de mii de euro. Mai mult, aceştia o acuză pe Angela Gheorghiu că ar fi condiţionat participarea la ceremonia de decernare a titlului de cetăţean de onoare de rezolvarea unor probleme fiscale. Mai exact, artista i-ar fi cerut Gabrielei Firea să intervină la Direcţia de Taxe Sector 2 pentru ştergerea unor taxe.

Marți seară, soprana i-a răspuns primarului. „Afirmațiile cu privire la onorariul de concert sunt în afara prevederilor contractuale și total lipsite de eleganță. Datorii la statul român nu am, scrie Angela Gheorghiu, care susține că ANAF chiar a anunțat-o că a fost o eroare și trebuie să-i returneze o parte din sumele pe care ea le-a plătit. „Nu am nici măcar rezidență fiscală aici”, a precizat soprana.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite