Reprezentanții sectorului HoReCa cer să fie incluși în primele faze de vaccinare

14 ianuarie 2021, 10:57

Poziţia aparţine organizaţiei patronale HoReCa din Timișoara. Asociația a trimis și un memoriu Comitetului Național de coordonare a vaccinării și premierului, prin care se solicită reconsiderarea poziției acestei industrii și urgentarea includerii personalului la vaccinare.

Reprezentanții sectorului HORECA cer să fie incluși în primele faze de vaccinare. Motivele pe care le invocă țin tocmai de argumentele autorităților care au decis restricționarea acestor activități timp de aproape 1 an. Sectorul HoReCa a fost considerat riscant.

Reprezentanții HoReCa cer dreptul la prevenție și Securitate și mai mult sprijin din partea autorităților pentru o industrie care reprezintă o necesitate a vieții noastre, spun patronii.

În acest moment în Timișoara toate restaurantele sunt închise la interior, funcționează doar terasele, serviciul de livrări la domiciliu și sectorul hotelier.

Din cauza pandemiei și a măsurilor restrictive industria HoReCa este în prezent cea mai afectată. În ultimul an, cifra de afaceri a scăzut cu 80% față de aceeași perioada din 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite