Reprezentanta Rusiei la Eurovision, o tânără cu dizabilităţi, riscă să fie arestată când va ajunge la Kiev, pentru o ilegalitate din 2015

14 martie 2017, 20:26

Cu vocea tremurândă şi cu lacrimi pe obraji, Yulia a reuşit să câştige simpatia telespectatorilor din Rusia. În vârstă de 27 de ani, ea este laureată a mai multor concursuri de muzică. Îşi scrie şi îşi compune singură cântecele.

Yulia Samoilova: „Nu numai că sunt fericită, sunt şocată. Nu pot să cred că este adevărat”.

Criticii din lumea muzicală spun că handicapul Yuliei a fost marele atu pentru Eurovision.

Iurii Aksiuta, producător: „Noi căutăm interpreţi cu un anumit background. Nu nepărat popular, nu neapărat să lucreze în show-business”.

Yulia Samoilova mai are şi o altă problemă. În 2015, ea a cântat la un concert organizat în Crimeea. Kievul susţine că interpreta rusă a încălcat legea ucraineană, intrând fără autorizaţie într-un teritoriu care Ucraina consideră că îi aparţine.

Trimiterea Yuliei Samoilova la Kiev la Eurovision pare să fie o nouă provocare la care Ucraina trebuie să îi facă faţă. Dacă Yuliei nu i se va permite accesul în ţara vecină sau dacă va fi arestată şi chestionată cum a ajuns în Crimeea fără acordul Kievului, Kremlinul va avea toate motivele să spună că ucrainenii politizează până şi acest concurs internaţional.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite