Roger Federer, despre Simona Halep: Merită să fie numărul 1, sunt foarte fericit pentru ea! Nimeni nu îi poate lua din merite

29 octombrie 2017, 21:35

Performanţa Simonei Halep de a deveni numărul 1 mondial a fost remarcată şi de cel mai titrat tenismen al momentului, considerat de mulți cel mai bun din istorie, Roger Federer:Nimeni nu îi poate lua din merite Simonei Halep. A avut un vis de o viață, pe care l-a împlinit. Nu e vorba doar de Grand Slam-uri. Halep merită să fie numărul 1 mondial și trebuie respectată. Nu contează prea mult că nu a câștigat un Grand Slam. Este puternică, în formă, joacă tot timpul, se antrenează, este dedicată, iar acest lucru trebuie recompensat, mai ales când joci în mod constant pentru titlu. Şi a făcut asta, uneori a câştigat uneori, alteori a pierdut. Muncește foarte mult, joacă foarte multe turnee și sunt fericit pentru ea„.

Sunt mândră că Roger Federer a vorbit despre mine astfel și îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase.  Toată lumea știe că este este unul dintre modelele mele„, i-a răspuns Simona Halep legendarului campion elvețian, după ce a primit trofeul de lider mondial, la finalul sezonului, la Singapore.

Simona Halep a primit un mesaj şi de la Serena Wiliams în ziua în care a câştigat primul loc în clasamentul WTA.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite