România, din nou menționată în scandalul momentului din SUA – afacerile fiului lui Joe Biden

28 octombrie 2020, 22:07

Tony Bobulinski, cel care în plină campanie electorală a dat în vileag afacerile familiei Biden cu personaje controversate din Rusia, China, Ucraina și România, a declarat aseară, într-un interviu pentru Fox News, că a fost personal la București pentru o serie de negocieri.

Potrivit documentelor, afacerile din România urmau să se deruleze prin firmele lui Puiu Popoviciu, care în 2017 a fost condamnat la închisoare, dar care a fugit la Londra.

Tony Bobulinski, fost asociat al lui Hunter Biden: „Hunter Biden derula deja afaceri în Oman, Luxembourg, Franţa, România, Kazahstan. M-ai întrebat cât timp am petrecut cu Hunter Biden. Am fost personal la Bucureşti cu Hunter Biden, Jim Biden (fratele lui Joe Biden, n.red)„.

Dezvăluirile și dovezile aduse de Bobulinski despre afacerile familiei Biden și despre posibila influență pe care Joe Biden ar fi avut-o când era vicepreședinte au apărut pe ultima sută de metri a unei campanii electorale și așa extrem de agitate.

Interviul de la Fox News a avut loc în timp ce Trump era la un miting electoral în Nebraska. Președintele nu a ratat ocazia de a evoca scandalul.

Sondajele sunt contradictorii, în funcție de tabăra care le-a comandat. Democrații susțin că Biden are un avans semnificativ, în timp ce tabăra lui Trump vorbește despre un tsunami republican ori, în cel mai rău caz, de o lupta strânsă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite