Impresionant spectacol al modei la Iași. Romanian Fashion Week, la final

7 iunie 2021, 10:56

Romanian Fashion Week este cel mai mare festival de fashion din România şi nucleul seriei de evenimente dedicate industriilor creative Romanian Creative Week.

Pe un podium impunător, cu o lungime de 36 de metri, modelele au prezentat în fiecare seară publicului colecții create deopotrivă de designeri consacraţi şi debutanţi.

Alexandru Floarea, designer din Iași, a oferit duminică seară un spectacol de neuitat, aflat la confluența dintre modă și arta contemporană.

Andra Handaric este o tânără creatoare de modă din Transilvania. A studiat în Marea Britanie și în Franța iar colecțiile sale au fost prezentate la festivaluri prestigioase din Europa. Filozofia brandului pornește de la conceptul de acoperire fizică – redescoperire lăuntrică.

Cele două secțiuni ale festivalului, Romanian designers și Innovative Future Platform, cea din urmă dedicată tinerilor creativi din domeniu, au fost curatoriate de Ovidiu Buta și Lucian Broscatean.

Festivalul de Modă de la Iași este un eveniment cu o istorie impresionantă, care a revenit anul acesta, după 11 ani de pauză, angrenând în jurul sau și energiile altor industrii creative – arhitectură, arte vizuale, film, new media, reunite în conceptul Romanian Creative Weeek

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Roberto Cavalli / Profimedia

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani