S-a redeschis circulația pe A1, între Cunța și Cisnădie. Traficul rutier pe drumul judeţean DJ 106A Sibiu – Păltiniş a fost reluat

5 februarie 2023, 08:46

ACTUALIZARE S-a redeschis circulația fără restricții de tonaj pe A1, între Cisnădie și Boița. După acțiunile drumarilor s-a reușit redeschiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe A1 între Cisnădie și Boița (km. 238+000 – km. 224+000).

ACTUALIZARE „Traficul rutier pe DJ 106A Sibiu- Păltiniş se va relua astfel: începând cu ora 12,00, pe sensul de mers Păltiniş – Sibiu; începând cu ora 13,00, pe sensul de mers Sibiu – Păltiniş”, informează Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

ACTUALIZARE După acțiunile drumarilor s-a reușit redeschiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe A1, între Cunța și Cisnădie (km 229+000 – km 238+000), potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Circulația rutieră rămâne închisă pe A1 Sibiu – Deva, tronsonul kilometric 224 – 237 Boița – Sibiu, traficul fiind deviat pe DN 1/DN 7.

Mai bine de 7 ore, șoferii nu au mai putut intra pe Autostrada 1. Ei au fost îndrumați spre drumurile naționale sau au așteptat în coloană redeschiderea autostrăzii.

Mai multe tiruri au rămas blocate zeci de minute în zona localitații Ocna Sibiului.

Pentru a evita blocarea drumurilor, mașinile de mare tonaj au fost redirecționate chiar prin orasul Sibiu. Chiar dacă utilajele de deszăpezire au fost pe traseu, s-a circulat destul de greu.

Drumul judeţean 106 A Răşinari – Păltiniş a fost închis circulaţiei, duminică dimineaţă, pentru a permite drumarilor să îl deszăpezească, a anunţat purtătoarea de cuvânt a societăţii de drumuri, Monica Iliescu, citată de Agerpres.

„DJ 106A Răşinari-Păltiniş este închis circulaţiei. Ninge abundent. Se acţionează cu trei utilaje cu lamă şi material antiderapant (până la această oră s-au folosit 35 tone material antiderapant). Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări şi informaţii legate de starea drumurilor este 0269.210.884 (apelabil 24 ore din 24)”, a declarat Monica Iliescu.

Staţiunea Păltiniş este singura cu pârtii amenajate din judeţul Sibiu.

Autoritățile fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite