Sport după mesele bogate de sărbători. Instructorii de fitness avertizează că revenirea la normal trebuie făcută treptat

4 ianuarie 2021, 10:50

Atât instructorii de fitness cât și nutriționiștii ne avertizează că revenirea la normal trebuie făcută treptat.

Sălile de fitness și-au deschis ușile iar cei care au făcut excese alimentare de sărbători și au vrut să scape de kilogramele acumulate în aceste zile nu au lipsit. Instructorii de fitness susțin că mișcarea este sănătoasă însă trebuie făcută după anumite reguli iar revenirea la antrenamente trebuie să se facă treptat.

2020 a fost un an greu pentru proprietarii sălilor de fitness însă aceștia își pun toate speranțele în anul 2021 și în vaccinarea populației.

Și pentru că mișcarea fără un stil alimentar sănătos nu are niciun efect, nutriționiștii vin și ei cu o serie de sfaturi. E nevoie să lăsăm mâncărurile cu grăsimi și să ne orientam spre fructe, legume, salate și ciorbe.

Potrivit medicilor nutriționiști, înfometarea după perioada sărbătorilor nu este indicată și va da rezultatele scontate doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Pentru cei care vor să slăbească sănătos, este recomandat să apeleze la sfaturile specialiștilor, atât în sport cât și în nutriție.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite