Săptămânile modei de la Paris şi Milano vor avea format virtual

Milano Digital Fashion Week
Milano Digital Fashion Week
7 mai 2020, 14:24

Săptămâna modei pentru bărbaţi de la Paris, care se va desfășura în perioada 9 – 13 iulie, va include colecţii pentru primăvara/ vara anului 2021 și va fi structurată în jurul unei platforme online dedicate, a anunţat Federation de la Haute Couture et de la Mode. Fiecare casă de modă va fi reprezentată sub forma unui film creativ.

Şi Săptămâna modei pentru bărbaţi de la Milano a suferit modificări. Astfel, după ce a fost amânată din iunie la jumătatea lunii iulie, Camera Nazionale della Moda Italiana a anunţat că evenimentul va avea un format digital, transmite Reuters.

Brandurile îşi vor prezenta colecţiile pe o platformă online, cu conţinuturi foto şi video, potrivit unui calendar care va fi anunţat curând.

Decizia a fost luată pentru a ajuta companiile de modă să ajungă la clienţi şi să îşi promoveze produsele fără a risca infectarea cu coronavirus.

La sfârşitul lunii aprilie, şi organizatorii Săptămânii modei de la Londra au anunţat că vor muta evenimentul în online. Noul format al Săptămânii modei de la Londra va continua până în aprilie 2021, iar platforma digitală va putea fi accesată din 12 iunie până în aceeaşi lună a anului viitor.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite