Sărbătorile îi găsesc fără casă, fără masă. În urma incendiului din blocul din Constanța au rămas doar pereții. Locatarii au nevoie de ajutor
21 Decembrie 2021, 19:45 (actualizat 21 Decembrie 2021, 20:35)
(actualizat 21 Decembrie 2021, 20:35) | Știrile TVR

În toiul iernii, zeci de familii din Constanţa, rămase pe drumuri după incendiul izbucnit în subsolul blocului, au nevoie de ajutor. Flăcările le-au distrus toată averea. Au rămas doar pereţii goi, afumaţi. Acum stau la rude sau în locuinţe date de autorităţi sau de străini care au vrut să-i ajute. Asociaţia de proprietari a deschis un cont în care oricine doreşte poate face donaţii.

35 dintre apartamente sunt goale. Oamenii nu mai au nimic. De 5 zile stau la rude, la prieteni sau în locuințe puse la dispoziție de investitori privați. Incendiul din acea noapte a dat dat peste cap viețile a 250 de oameni.

Tot blocul a rămas fără utilități și au de suferit și familiile care au locuințele intacte.

Regia de apă s-a ocupat de lucrări, iar acum se caută soluții pentru racordarea la energie electrică și la sistemul de gaze.

Pentru ca oamenii să se mute cât mai repede înapoi în case e nevoie de mulți bani.

Oricine dorește poate dona în contul deschis pe numele Asociației de proprietari Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6.

Contul: RO77BTRLRONCRT0525818102 RON