Scade rata de infectare cu Covid-19 în Timișoara. Conform Prefecturii Timiș, sâmbătă dimineață, rata de infectare la Timișoara este de 7,41. Vineri a fost de 7,72, iar joi 8,30

Covid-19
Covid-19
21 noiembrie 2020, 09:42

Conform Prefecturii Timiș, sâmbătă dimineață, rata de infectare la Timișoara este de 7,41. Vineri a fost de 7,72, iar joi 8,30.

În Lugoj, incidența a ajuns la 6,85.

Miercuri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a prelungit carantina, pentru încă 14 zile, în cinci localități: Moșnița Nouă, cu satele aparținătoare Rudicica, Urseni, Albina și Moșnița Veche, Giroc, cu satul aparținător Chișoda, Dudeștii Noi, Ghiroda, fără Giarmata Vii, și Dumbrăvița. În cele cinci localități rata de infectare nu a scăzut în timpul primei carantine. În același timp, trei localități – Pesac, Fibiș și Becicherecu Mic – au ieșit din carantină.

Deși a existat și posibilitatea carantinării Timișoarei și Lugojului, inițial DSP a stabilit că cele două orașe nu întrunesc toate condițiile. Vineri, însă, s-a decis ca orașul Lugoj să intră în carantină din aceeași noapte, de la ora 00:00, pentru următoarele 14 zile.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite