Scene șocante în timpul unei încăierări la Râmnicu Sărat, județul Buzău. O mașină a intrat în plin într-un grup de oameni
24 Mai 2023, 18:05 (actualizat 24 Mai 2023, 18:42)
(actualizat 24 Mai 2023, 18:42) | Știrile TVR

Imagini șocante, surprinse în timpul unei bătăi, la Râmnicu Sărat, județul Buzău. O mașină a intrat în plin într-un grup de oameni. Șoferul, un bărbat de 29 de ani, ar fi făcut acest gest intenționat. Acum, atât șoferul, cât și un alt individ, sunt acuzați de tentativă de omor calificat și riscă să petreacă următoarele săptămâni in arest preventiv. Imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Imaginile au fost surprinse marți noaptea, pe o stradă din Râmnicu Sărat. Două grupuri s-au luat la bătaie, totul culminând cu momentul în care unul dintre indivizi urcă la volanul mașinii și intră în plin în grupul cu care era în conflict. Nu o dată, ci de trei ori la rând. Când au ajuns polițiștii și echipajele medicale la fața locului, au fost șocați de ce au găsit.

Patru bărbați au fost transportați la Spitalul din Râmnicu Sărat. Trei dintre ei au fost transferați la Spitalul Județean din Buzău (SJB), iar unul dintre ei, la București.

Adriana Bunilă, purtător de cuvânt SJU Buzău: Adolescentul de 14 ani a suferit o fractură la nivelul membrului inferior drept și multiple escoriații. Tânărul de 20 de ani a suferit multiple plăgi la nivelul feței și gambei stângi, iar bărbatul de 39 ani a suferit un politraumatism prin accident rutier. După ce a primit îngrijiri medicale, s-a luat decizia să fie transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Conflictul ar fi izbucnit de la bani și de la probleme de familie.

Valerica Văsîi, prim-procuror adjunct, Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău: Având în vedere gravitatea leziunilor suferite, dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău pentru a se efectua cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii  de tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Zona este monitorizată video, așa că anchetatorii vor putea stabili cu exactitate întregul șir al violențelor.