Secretarul de stat în Ministrul Sănătății, Andrei Baciu, este noul preşedinte al CNCAV, în locul colonelului Valeriu Gheorghiţă

Dr. Andrei Baciu și dr Valeriu Gheorghiță
Dr. Andrei Baciu și dr Valeriu Gheorghiță
1 martie 2022, 21:05

Până acum, Andrei Baciu a deținut funcția de vicepreședinte al CNCAV.

Printr-o altă decizie, premierul a constatat încetarea calităţii de preşedinte al CNCAV a colonelului Valeriu Gheorghiţă, şef al Centrului Medical de Intervenţie Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davilla”.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 a fost înființat prin Decizia nr. 385 din 20.11.2020, pentru: informare și comunicare pentru personalul medico-sanitar și publicul larg; comunicare în situații de criză; organizarea centrelor de vaccinare și coordonarea derulării activității acestora; asigurarea procesului logistic necesar desfășurării activităților aferente procesului de vaccinare; identificarea nevoii de resurse umane necesare pentru echipele de vaccinare; elaborarea de proceduri de lucru necesare implementării în mod unitar a activităților legate de procesul de vaccinare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite