Sediul Consiliului Județean Galați, călcat de hoți. Deocamdată nu se știe dacă s-a furat ceva și nici pe unde a pătruns făptașul

27 decembrie 2022, 13:03

Birouri răvășite, uși descuiate și acte împrăștiate. Asta au găsit angajații Consiliul Județean Galați când s-au întors la muncă, după cele 3 zile libere de Crăciun.

Polițiștii au fost sesizați telefonic de către femeia de serviciu la ora 06:00, că mai multe birouri au ușile deschise, iar bunurile din interior sunt răvășite.

”Este una dintre cladirile Consilului Județean. Angajații nu au putut să intre in birouri. Se pare că au fost răvășite anumite birori, așa și-a dat seama că ușile sunt forțate și poliția a fost chemată de urgență”, spune Ionut Negru, purtător de cuvânt Consiliul Judetean Galați.

Timp de câteva ore, polițiștii au căutat indicii și probe în clădirea Consiliului Județean.

”S-a format o echipă de la Investigații criminale, care efectuează cercetarea. În funcție de rezultata se va stabili încadrarea juridică a faptei”, a declarat agent șef principal Ciprian Stoica – purtător de cuvânt IPJ Galați.

Pentru moment, rămâne un mister cum a putut cineva pătrunde în interior, având în vedere că geamurile erau închise și nicio ușa nu a fost forțată.

În urmă anchetei polițiștii ttrebuie să stabilească câte persoane au intrat și dacă au furat ceva.

Clădirea vizată de intruși este folosită pentru ședințele consilierilor județeni, însă există și câteva birouri administrative.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite