Şeful Jandarmeriei, bănuit că a încasat ilegal bani din ore suplimentare. DNA face verificări

24 iulie 2020, 19:24

De la începutul acestei săptămâni, procurorii DNA au solicitat documente de la Jandarmeria Română pentru a verifica dacă, într-adevăr, există această fraudă făcută de Bogdan Enescu.

De ieri, în paralel, și Direcția Audit a Ministerului de Interne face verificări în acest caz.

Surse din Ministerul d eInterne ne spun că nu numai Bogdan Enescu ar fi vizat și că ar fi vorba și despre alți șefi din instituție. Aceleași surse spun că informațiile ar fi plecat chiar din interiorul Jandarmeriei.

Pe de altă parte, surse apropiate lui Bogdan Enescu susțin că acesta nu are nicio teamă și că se pune la dispoziția anchetatorilor DNA și este de accord ca toate documentele să fie verificate. Aceleași surse spun că ar fi vorba despre o înscenare, pentru că totul a apărut înainte de a doua împuternicire a lui Bogdan Enescu la conducerea Jandarmeriei Române pe de o parte, iar pe de altă parte ar fi vorba și de trimiterea în judecată a lotului Corcodel. Este vorba despre o anchetă DIICOT care l-a avut în plan central pe colonelul Marian Corcodel, acuzat de procurori că ar fi făcut cămătărie chia în interiorul Jandarmeriei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite