Semifinala Eurovision România, din 12 februarie, va fi prezentată de Anca Mazilu și Bogdan Stănescu. Cu noutăți din Camera Verde, Ilinca Băcilă

7 februarie 2022, 17:07

Anca Mazilu și Bogdan Stănescu, gazdele matinalului de la TVR1, au acceptat cu bucurie să prezinte primul show din selecția Naţională Eurovision: Semifinala din 12 februarie.

Bogdan Stănescu, prezentator, semifinala Eurovision România: Am comentat 5 spectacole Eurovision: patru concursuri, iar în 2020 a fost o ediție specială pentru că așa au fost vremurile. Eurovision este unul dintre cele mai complexe concursuri pentru că nu e suficient ca artistul să aibă voce, nu este suficient să fie un moment coregrafic, trebuie să fie un pachet complet.

Anca Mazilu, prezentatoare, semifinala Eurovision România: Noi ne-am cunoscut la Sanremo, acum doi ani.

Bogdan Stănescu, prezentator, semifinala Eurovision România: Da, acum doi ani ea fost una dintre traducătoarele care au fost vocea. La Sanremo ai fost tu vocea, la Eurovision am fost eu, deci nu întâmplător suntem aici.

Anca Mazilu, prezentatoare, semifinala Eurovision România: Sunt două concursuri de muzică de mare anvgergură, cu importanță pentru fiecare european iubitor de muzică.

Din camera verde a concursului, Ilinca Băcilă ne va prezenta reacţiile și emoțiile semifinaliștilor.

Ilinca Băcilă, prezentatoare, semifinala Eurovision România: Sunt foarte nerebdătoare, aştept să intru în rolul de prezentator, anul acesta, și să fiu alături de voi în Camera Verde.

Semifinala Eurovision România se va desfășura fără public, în studioul TVR, conform măsurilor sanitare impuse de pandemia Covid.

Sunt 45 de melodii semifinaliste, însă vor rămâne doar 20 pentru show-ul din 12 februarie: 15 alese de juriu și 5 salvate de public.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite