Serviciul de Protecție și Pază, 32 de ani de la înființare. Premierul Ciucă: SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate, beneficiind de încrederea instituţiilor din România şi a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE
07 Mai 2022, 10:52 (actualizat 07 Mai 2022, 11:07)
(actualizat 07 Mai 2022, 11:07) | Știrile TVR

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, sâmbătă, un mesaj cu prilejul Zilei Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), în care spune că, la 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate, beneficiind de încrederea instituţiilor din România, precum şi a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE.

"Ziua Serviciului de Protecţie şi Pază este un bun prilej de a transmite aprecierea şi respectul pentru profesionalismul specialiştilor acestei structuri esenţiale din sistemul de siguranţă naţională. La 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate, beneficiind de încrederea instituţiilor din România, precum şi a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE", susţine premierul.

Nicolae Ciucă subliniază că procesul de modernizare şi permanenta adaptare la provocările pe care trebuie să le gestioneze, alături de devotamentul profesioniştilor din cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază, asigură perspectiva de consolidare a acestei structuri de elită a statului român.

 

 

sursa agerpres