Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei a fost depus la cinematograful ‘Dacia Mon Amour’ din Piatra Neamț. Marea artistă va fi înmormântată duminică

19 noiembrie 2020, 20:43

La orele amiezii, cortegiul cu trupul marii actrițe a părăsit curtea spitalului Sfântul Spiridon din Iași în aplauzele trecătorilor și a pornit către Piatra Neamț, locul de suflet unde Draga Olteanu Matei s-a mutat acum 14 ani. Acolo, sicriul a fost depus pe un catafalc amplasat pe scena Cinematografului „Mon Amour”.

Cei care au cunoscut-o și au îndrăgit-o pe Draga Olteanu Matei au venit să își ia rămas bun.

În ultimii ani după ce s-a retras din viața publică, marea actriță a locuit la pensiunea unei prietene din Piatra Neamț. Era îndrăgostită de oraș, dar și de oamenii locului.

Draga Olteanu a iubit foarte mult Piatra Neamț. La începutul anilor ’90 a înființat aici primul teatru privat din România cu actori amatori. A ales și să fie înmormântată aici, unde a fost mai bine de 40 de ani căsătorită cu doctorul Ion Matei. Au avut o relație specială și de aceea a ales ca Piatra Neamț să fie locul în care vor fi împreună pentru totdeauna.

Regretata artistă vă fi înmormântată duminică, la Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ.

Draga Olteanu Matei a acordat ultimul interviu în vară, colegei noastre Irina Păcurariu, pentru „Rețeaua de idoli”. A fost difuzat în octombrie, înainte că Draga Olteanu Matei să împlinească 87 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite