Simona Halep, alături de trofeul de la Wimbledon, la tradiționala ședință foto. Românca a stabilit un record în finala cu Serena Williams. Simona Halep ajunge astăzi în ţară, la ora 17.00

14 iulie 2019, 18:50

ACTUALIZARE Simona Halep ajunge astăzi în ţară, la ora 17.00.

Cu trei ore înaintea finalei dintre Federer și Djokovic, Halep a pozat cu trofeul Venus Rosewater, platou decernat campioanelor de la „All England Lawn Tennis” încă din 1886 și care era folosit pentru a fi spălate mâinile după masă cu apă de trandafiri.

(w500) Simona Hal

Spre deosebire de Roland Garros,” unde a fost îmbrăcată în negru la ședința foto făcută la zidul de zgură din complexul parizian, acum, Simona a ales o rochie roșie cu umerii goi.

Simona s-a fotografiat cu trofeul și alături de fostul său antrenor, Darren Cahill, de care a rămas foarte apropiată.

(w500) Darren Cah

Dacă Serena Williams avea deja pregătită ținuta pentru „Dineul Campionilor”, programat în ultima seară de la Wimbledon, Simona Halep a trebuit să dea o raită la cumpărături, pe Sloane Street, din Belgrave.

Chiar dacă tradiția dansului între câștigătorii Wimbledon-ului a disparut la „Dineul Campionilor”, în 2015 Serena Williams și Novak Djokovici au reînnodat-o.  Murray și Federer nu le-au propus un asemenea moment inedit Serenei, respectiv Garbiniei Muguruza, înă, anul trecut, sârbul a făcut spectacol pe ring cu Angelique Kerber.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite