Simona Halep, alături de trofeul de la Wimbledon, la tradiționala ședință foto. Românca a stabilit un record în finala cu Serena Williams. Simona Halep ajunge astăzi în ţară, la ora 17.00
14 Iulie 2019, 18:50 (actualizat 15 Iulie 2019, 08:53)
(actualizat 15 Iulie 2019, 08:53) | Știrile TVR

Campioană la Wimbledon după finala cu Serena Williams, Simona Halep a fost și astăzi în centrul atenției în complexul de la All England Club. La tradiționala ședință foto cu trofeul câștigat, Simona a apărut într-o ținută extrem de elegantă și a fost admirată de toată lumea. În această seară va participa la Dineul Campionilor. Rochia și-a cumpărat-o chiar în această dimineață. Aștept să mă invite la dans învingătorul din finala băieților, a declarat Simona, care e pregătită să facă senzație și pe ringul de dans. Victoria din finala de la Wimbledon a fost una de record mondial, arată statisticile oficiale. Simona Halep a reușit 13 lovituri câștigătoare și a stabilit un record, cu doar trei greșeli neforțate în cele 55 de minute ale partidei contra Serenei Williams.

ACTUALIZARE Simona Halep ajunge astăzi în ţară, la ora 17.00.

Cu trei ore înaintea finalei dintre Federer și Djokovic, Halep a pozat cu trofeul Venus Rosewater, platou decernat campioanelor de la "All England Lawn Tennis" încă din 1886 și care era folosit pentru a fi spălate mâinile după masă cu apă de trandafiri.

(w500) Simona Hal

Spre deosebire de Roland Garros," unde a fost îmbrăcată în negru la ședința foto făcută la zidul de zgură din complexul parizian, acum, Simona a ales o rochie roșie cu umerii goi.

Simona s-a fotografiat cu trofeul și alături de fostul său antrenor, Darren Cahill, de care a rămas foarte apropiată.

(w500) Darren Cah

Dacă Serena Williams avea deja pregătită ținuta pentru "Dineul Campionilor", programat în ultima seară de la Wimbledon, Simona Halep a trebuit să dea o raită la cumpărături, pe Sloane Street, din Belgrave.

Chiar dacă tradiția dansului între câștigătorii Wimbledon-ului a disparut la "Dineul Campionilor", în 2015 Serena Williams și Novak Djokovici au reînnodat-o.  Murray și Federer nu le-au propus un asemenea moment inedit Serenei, respectiv Garbiniei Muguruza, înă, anul trecut, sârbul a făcut spectacol pe ring cu Angelique Kerber.