Simona Halep: Îmi doresc să câștig Australian Open, dar va fi foarte greu. Care este secretul relației bune cu antrenorul Darren Cahill
03 Februarie 2021, 21:26 (actualizat 03 Februarie 2021, 22:38)
(actualizat 03 Februarie 2021, 22:38) | Știrile TVR

Simona Halep a fost întrebată miercuri, la interviul de pe teren de după meciul cu Laura Siegemund (câștigat de Simona cu 6-2, 6-4), dacă își dorește să câștige turneul de Grand Șlam de la Melbourne. Jucătoarea română a spus că da, dar că îi va fi foarte greu. Românca participă acum la turneul Gippsland Trophy din Australia, unde s-a calificat în sferturile de finală.

Întrebată dacă, după finala din 2018 și semifinala din 2020, are ca obiectiv și câștigarea acestui turneu de grand șlam, Simona Halep a răspuns: "Da! Este. Dar nu va fi ușor, va fi foarte greu ! Trebuie să am încredere, să muncesc în fiecare zi și să cred în mine".

 

 

Halep a mai fost întrebată și care este secretul relației "lungi și fructuoase" cu antrenorul Darren Cahill. "Cred că mă înțelege foarte bine, cu tot ce simt pe teren și ce am nevoie înainte de meci. Cred că cheia relației noastre este comunicarea. El e și blând și dur în același timp, deci nu e ușor să lucrezi cu el, dar îi mulțumesc pentru că mi-e alături totdeauna", a răspuns Simona

Simona Halep are deja în palmares două trofee de Grand Șlam, cel de la Roland Garros (din 2018) și cel de la Wimbledon (din 2019).