Simona Halep, Serena Williams și Darren Cahill au jucat împreună un meci caritabil la Miami
21 Martie 2018, 22:04 (actualizat 22 Martie 2018, 09:44)
(actualizat 22 Martie 2018, 09:44) | Știrile TVR

Serena Williams i-a cerut scuze Simonei Halep după ce a lovit-o cu mingea, fără să vrea, într-un meci jucat la Miami în care cele două au strâns bani pentru copiii cu autism. Halep a aruncat cu racheta înainte să izbucnească în râs, după mai multe mingi ratate de antrenorul ei.

Serena Williams s-a speriat după ce a lovit-o cu mingea, din greşeală, pe Halep într-unul din momentele inedite ale meciului demonstrativ jucat în scopuri caritabile la Miami.

În echipă cu antrenorul Darren Cahill, Simona a aruncat cu racheta, teatral, după o minge ratată de australian, pentru ca apoi să izbucnească în ras pe parcursul "dublului" jucat împotriva perechii Serena Williams/Frances Tifoe la turneul organizat de fostul tenisman sud-african Cliff Drysdale.

Partidele jucate de Halep şi de Williams, fără a se ține cont de scor, la "Miami All Star Tennis for Charity", au fost urmate de un dineu unde s-au făcut donații fundaţiei care ajută copiii bolnavi de autism.

Simona Halep a postat pe conturile de Facebook și Instagram fotografii în care apare împreună cu Serena Williams, cu mesajul: "Sunt fericită că s-a întors".